Aktuellt och videor:

Välkommen till föreläsning Tisdagen den 27/8, kl 8.00 -10.00 eller 15.00 – 17.00 , Sälen Business center

Börja hösten med en föreläsning med Arbetsgivarhjälpen.

Marie Lindkvist föreläser på Sälen Business center 27/8 8.00-10.00 eller 15.00-17.00

För ditt företag!

Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för din verksamhet, där du tar ansvar för den psykosociala arbetsmiljön. Ansvaret för varje individs egen potential tillsammans med en effektiv, strukturerad och god arbetsmiljö, gör ditt företag till en stark aktör på marknaden. En stor del av företagets värde finns hos dina medarbetare. Att investera i dem, både nu och på lång sikt – lönar sig…. Det kommer att visa sig positivt i resultat och balansräkningen.

Du  kommer att få en genomgång av vad du som företagare behöver, för att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav. Att arbeta aktivt med psykosocial arbetsmiljö och på så sätt uppfylla de krav som ställs från arbetsgivarverket. Om inte ditt företag följer anvisningarna. kan det bli kostsamma följder. Avgiften på 40 000 kronor kan ofta bara vara början.

Med dessa kunskaper kommer du att upptäcka att arbetsmiljöarbetet är både givande och kul samt ger glada, nöjda och friska medarbetare.

Välkommen!

Marie Lindkvist, Arbetsgivarhjälpen, har en bakgrund som Socionom, Master i drogepidemiologi, Certifierad coach och organisationsutvecklare, Kognitiv psykoterapeut och Stresspedagog.

Anmälan till: Tel: 070 526 53 67, info@arbetsgivarhjalpen.se  www.arbetsgivarhjalpen.se  Facebook: Arbetsgivarhjälpen

Berättelser från Arbetsgivarhjälpen #1 https://www.youtube.com/watch?v=D8I8oYROzZQ&feature=youtu.be
Arbetsgivarhjälpens ambition… https://www.youtube.com/watch?v=C2CVJR06MdU

Berättelser från Arbetsgivarhjälpen #2 – Kristina… https://www.youtube.com/watch?v=6Cq8hjxiBT4